Hertek staat voor veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Wij zijn een gedegen en solide familiebedrijf, klantgericht en betrokken bij uw organisatie.
Veiligheid is voor iedereen van groot belang. Om onbezorgd te leven en te werken, om problemen en gevaar te voorkomen en om kosten van herstel, vervanging of leed te vermijden. Ook u wilt uw medewerkers, bezoekers of patiënten een veilig gevoel geven of voorkomen dat uw organisatie of bedrijfsapparatuur in gevaar komt.
De Hertek Groep biedt veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verpleegtehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Het bieden van veiligheid en persoonlijke aandacht voor u als klant zit in ons DNA. Met circa 200 medewerkers, verdeeld over drie gespecialiseerde business units met ieder een eigen missie en visie, bedenken wij met passie de juiste oplossingen voor u op het gebied van brandbeveiliging, noodverlichting, ontruimingsalarmering en zorgdomotica. Uw wensen zijn hierbij ons uitgangspunt.
Uiteraard kunt u ook voor advies, projectering, certificering, service & onderhoud en opleidingen bij ons terecht. Door onze uitstekende expertise bent u verzekerd van optimale veiligheid en duurzame bescherming voor uw medewerkers, gasten en bedrijfsmiddelen in uw gebouw. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw veiligheid (preventief) te controleren en te onderhouden.